نحوه پیاده سازی RemoteApp به صورت گام به گام

RemoteApp برنامه هایی هستند که از طریق سرویس Terminal Service اجرا می شوند و به صورت remote به آن ها دسترسی ایجاد می شود اما عملکردی مشابه به آن دارند که روی کامپیوتر local (کلاینت در اینجا) در حال اجرا است. کاربران می توانند RempteApp را در کنار سایر برنامه های local خود اجرا کنند و اگر کاربر از چند RemoteApp همزمان استفاده کند، Session ایجاد شده بین برنامه ها مشترک خواهد بود. استفاده از RemoteApp می تواند در شعب شرکت ها که مدیران آی تی معمولا وجود ندارد یا پهنای باند کمی دارند بسیار مفید باشد. در محیط های کاربری که هر کاربر دارای یک کامپیوتر منحصر به فرد نمی باشد همانند هتل ها، مدارس و… . در ويندوز سرور 2012 پياده سازي RemoteApp بسيار راحت تر شده است . شما دو روش توسعه سرويس هاي Remote Desktop را پيش روي خود داريد.

  • Standard Deployment: اجازه ميدهد به شما که بتوانيد اجزاي مختلف سرويس هاي Remote Desktop را بر روي سرورهاي مختلف نصب کنيد.
  • Quick Start: به شما اجازه ميدهد تمام سرويس هاي مورد نياز براي Remote Desktop را بر روي يک سرور اجرا کنيد. که براي محيط هاي تست مثل اکنون مناسب است.

1- ابتدا به ServerManager رفته و سپس بر روي add roles کليک کنيدو در صفحه خوش امد گويي بر روي Next کليک کنيد

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

2- در صفحه Select installation type بر روي Remote Desktop Services installation کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

3- حال در صفحه Select deployment type بر روي Quick Start کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

4- در صفحه Select deployment scenario بر روي Session Virtualization کليک کرده و بر روي Next کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

5- در صفحه Server Selection سرور مورد نظر را انتخاب کرده و به مرحله بعد برويد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

6- در صفحه Confirm selections تيک مربوط به گزينه Restart the destination server automatically if required را کليک و سپس بر روي Deploy کليک کنيد. در اخر هم بر روي close کليک کنيد.ممکن است سيستم شما ريستارت شود و دوباره به نصب ادامه خواهد داد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

پیکربندی RemoteApp

1- در Server Manager از سمت چپ بر روي Remote Desktop Service کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

2- سپس بر روي Create Session Collections کليک و در صفحه خوش آمد گويي بر روي Next کليک کنيد.در صفحه Name the collection نام مناسب براي اين Collection انتخاب کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

3- در صفحه Specify RD Session Host Server سروري را که ميخواهيد Collection را پيکربندي کنيد، انتخاب کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

4- در صفحه Specify user group مجوز گروهي را که ميخواهيد به اين Collection دسترسي داشته باشند را وارد کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

5- در صفحه Specify user profile disks اگر ميخواهيد براي کاربران پروفايل ايجاد کنيد بر روي Enable user profile disks کليک کنيد تا در يک جاي مرکزي براي اين کاربران پروفايل ذخيره کند ولي ما در اينجا ديگر نيازي به اين کارنداريم چون قبلا ما براي کاربران پروفايل در سروري اختصاص داده ايم.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

6- سپس در صفحه Confirm Selections پس از مرور تنظيمات بر روي Create کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

7- حال بر روي RemoteApp در قسمت Server Manger کلیک کنید.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

  • در قسمت Properties مشخصات مربوط به Collection ميباشد.
  • در قسمت RemoteApp Programsنرم افزارهايي را که انتشار داده ايم را مشاهده مي کنيد.
  • در قسمت HOST SERVERS سرورهايي را که براي RemoteApp انتخاب کرده ايم را مشخص مي کنيم.
  • در قسمت Connections ارتباطات سرور را مشاهده مي کنيم.

8- حال بر روي Publish RemoteApp programs کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

9- حال نرم افزار هايي را که مي خواهيد انتشار دهيد را انتخاب کنيد.دقت کنيد اگر شما ميخواهيد نرم افزاري مثل Word را انتشار دهيد بايد ابتدا آن را بر روي همين سرور نصب کنيد.سپس در اين قسمت آن را انتخاب کنيد.در محله بعدي نرم افزار هايي را که انتخاب کرده ايد ليست ميشوند. سپس بر رو.ي Publish کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

10- حال تمام کاربران دومين به اين نرم افزار هاي دسترسي دارند.در اينجا ما از طريق وب تست مي کنيم که ببينيم به نرم افزار دسترسي داریم یا نه و یا اینکه این نرم افزار چونه برای ما ارائه داده می شود.شما همچنین میتوانید این نرم افزار را در استارت منوی ویندوز خود نیز توسعه دهید به گونه ای که کاربر متوجه این نشود که برنامه بصورت Remote است.برای این کار به ادرس زير برويد .

https://server04.contoso.local/RDWeb

11- حال با يکي از کاربران دومين وارد شويد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

12- حال که وارد شويد نرم افزارهايي را که اختصاص داده بوديم در اختيار شما است.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

13- حال بر روي يک نرم افزار مثل Paint کليک کنيد. و مي بينيد که بصورت Remote وصل شويد. در اينجا شما گزينه هايي براي انتخاب داريد که ما بصورت پيشفرض همه را انتخاب مي کنيم و بر روي connect کليک کنيد.

پياده سازي RemoteApp به صورت گام به گام

14- همانطور که خواهید دید نرم افزار paint به راحتي باز شد و مثل يک نرم افزار معمولي قابل استفاده است. چون کاربران ما یوزر پروفایل انها در سرور اصلی نگه داری میشود ، هنگامی که شما فایل خود را بخواهید ذخیره کنید، Document شما در اختیار شماست و به راحتی میتوانید ، عکس مورد نظر را در انجا ذخیره کنید .smile icon

11 دیدگاه
  1. TechRod29 says

    با سلام. مجددا مزاحمتون میشم برای همون مبحثی که در تاپیک شیرپوینت 2016 هم پرسیدم. این ساختار رو پیاده نکردم ولی در سایت مایکروسافت خونم که به به ازای هر کاربر جهت استفاده از ساختار های مبتنی بر Terminal Service نیاز به CAL یا Client Access License مجزا هست. به نظر میار این لایسنس با لایسنس ویندوز فرق داشته باشه. خواستم بپرسم آیا راهی هست که بدون پرداخت به شرکت های جز سوم داخلی مدعی فروش لایسنس هاس اصل مایکروسافت – که شخصا بهشون بی اعتماد هستم – وارد این داستان شد؟ شما موفق شدین بررسی کنین و ببینین در همین تست ماشین بالا با چند کاربر به طور همزمان میتونید در ساختار LAN و ADDS به این صورت از ساختار Terminal Service استقاده کنین؟ همین سوال رو راجع به شیرپوینت هم دارم.

    با تشکر

    1. کیهان says

      سلام دوست عزیز
      شما هنگام نصب سرویس ریموت دسکتاپ کافیست تاریخ سرور را چندسالی جلوببرین. بعد از نصب مجدد به تاریخ روز برگردین. اختار لایسنس همچنان باقیست اما مدت آن از 120 روز به هرچند سالی که جلو بردید تغییر پیدا میکنه. به طور مثال اگر 5 سال جلو ببرید میزنه 1800 روز و ……
      تو نت سرچ کنید میتونید روشش رو به طور کامل پیدا کنید. به قول معروف کمی قلق داره (مخصوصا اگر جوین دامین باشه) مثلا بعد از هربار تغییر تاریخ نیاز به راه Restart داره و … . بنده تست کردم جواب داده.
      در نظر داشته باشید که RemoteApp مایکروسافت واسه شبکه لوکال خوبه اما واسه جاهایی که پهنای باند کمتری داره (اینترنت ایران) بنده سیتریکس رو پیشنهاد میکنم. به نظر من خیلی قویتره.

  2. Ali says

    سلام
    خسته نباشید ، اگر امکانش هست در آخر پست های آموزشی سایت ( مثل همین پست ) ؛
    فایل PDF آنرا هم قرار بدید. ممنون

  3. BlackRoze says

    این در زمانی هست که شما سرویس رموت دستکاتپ رو میخواین نصب کنید در صورتی که بخواین Remoteapp رو نصب کنید اجازه نمیده چون اصل ارتاباط در هنگام نصب با دامین هست و هیچ رواهی جز تاریخ دقیق با دامین ندارید

  4. Psycho says

    با سلام،
    مشکلی که من چند وقت پیش باهاش مواجه شدم این بود که یک RemoteApp تنها در یک session اجرا می شود و در صورت اتصال یوزر دوم یوزر اول Disconnect می شود.
    آیا با تغییر Local Policy در قسمت Remote Desktop Session Host این مشکل حل می شود؟
    البته در حال حاظر از Thin App استفاده می کنم و مشکلی ندارم ولی در خیلی از موارد امکانات استفاده از Horizon View وجود ندارد.
    ممنون

  5. h_samaditehrani says

    با سلام

    روش لایسنسینگ این سرویس ساده هست
    موقع لایسنسینگ تنها کشور US را انتخاب و گذینه
    Windows Server 2012 Remote Desktop Services Per Device Client Access license
    انتخاب کرده و تعداد یعنی Quantity را برابر 1000 و نکته آخر در قسمت Agreement Number مقدار 6565792 را وارد کرده و استفاده کنید.

    فقط یک سوال دارم من این سرویس را روی Server 2016 که راه اندازی می کنم App ها باز نمی شه مشگل کجاست؟

  6. mory_net says

    برای انجام تنظیمات به Server Pool گیر میده که هیچ سروری نیست بخوام اضافه کنم…
    چیکار کنم.؟

  7. سید says

    با سلام و ممنون از پست مفیدتون

    ما یه مشکلی با Remote App داریم که فکر می کنم دیگر دوستان هم باهاش مواجه شدن ، اونم اینکه Clipboard به صورت دو طرفه باز هستش . ما نیاز داریم Clipboard رو به صورت یه طرفه ببندیم یعنی از App به اشتراک گذاشته شده بتونن به سیستم Local کپی داشته باشن ولی بالعکس خیر …

  8. mohamad says

    با سلام
    داستانی که ما داریم اینه که ما اومدیم Firefox و chrome رو توی Remote App ایجاد کردیم تا کاربرا بتونن ازش بهره ببرن مشکلی که هست اینه که متاسفانه این Browserها per session کار نمیکنن یعنی اگه یکی از کابرا بیاد و روی Firefox پروکسیشو ست کنه کاربر دومی که می خواد از Firefox استفاده کنه اونم روش پروکسی ست شده بدون اینکه کاربر دوم پروکسی رو بخواد!
    چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
    در واقع دنبال اینم که هر کاربر Setting جداگانه ای داشته باشه.
    با تشکر

  9. علی منصوری says

    برای این منظور باید حتما با session ID هر کاربر با مروگر خودش Authenticate بشه فایروال سایبروم این قابلیت داره
    در اینترنت راهکار جداسازی شبکه از اینترنت را سرچ کنید.
    یا حق

  10. مسعود says

    با درود
    دوستان من سرویس رو راه اندازی کردم ولی نمیدونم از کجا میتونم آدرس ریموت به سرور رو تغییر بدم تا بتونم از اینترنت وصل بشم. با تنظیمات پورت فورواردینگ مشکلی ندارم.
    سپاس

دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.