نصب و پیکربندی Horizon View – بخش پنجم : پیکربندی اولیه View Connection Server
پیکربندی اولیه View Connection Server:
بعد از نصب View connection سرور از طریق کنسول مدیریتی میتوانید به آن متصل شوید، این کنسول با نام View Administrator شناخته می شود و تنظیمات اصلی در آن انجام میگردد. برای باز کردن این کنسول نیاز دارید که Adobe Flash 10.1 یا بالاتر را بر روی سیستم خود نصب کنید. یک مرورگر باز کرده و آدرس سرور View Connection را در آن تایپ نمایید. در مثال ما آدرس کنسول ادمین به صورت زیر می باشد:
https://hzn7-cs1.pvolab.com/admin
صفحه لاگین View Administrator چیزی شبیه به صفحه زیر می باشد:
با استفاده از اکانت administrator لاگین نمایید. مطمئن شوید که دامین انتخاب شده منطبق با دامین شما منطبق بوده و سپس دکمه Log In را بزنید. این اولین باری است که بر روی View Administrator خود لاگین میکنید. اولین چیزی که باید کانفیگ کنید وضعیت لایسنس برنامه می باشد.
تنظیمات لایسنس برنامه
- در قسمت چپ صفحه ، منو Inventory را مشاهده میکنید. گزینه Product Licensing and Usage بر روی عکس زیر مشخص شده است. بر روی دکمه Edit License… کلیک کنید(1)
- فیلد مربوط به Edit License باز میشود.
- در قسمت License serial number، لایسنس خود را وارد نمایید( توجه کنید از آنجا که بحث خرید محصولات VMware در ایران منتفی می باشد این محصول دارای یک شماره سریال است که همراه با پوشه دانلود شده از سایت ir قابل دسترسی می باشد با وارد کردن سریال، برنامه کاملا اکتیو شده و بدون هیچ گونه دردسری می توانید از آن استفاده نمایید.)
- پس از تکمیل این قسمت، اطلاعاتی در مورد جزئیات مربوط به لایسنس شما در همین قسمت قابل مشاهده می باشد. مثلا با لایسنس کنونی چه قابلیت هایی فعال هستند و …
- در حالی که بر روی این صفحه هستید می توانید میزان مصرف کنونی را مورد بازبینی قرار دهید.
اضافه کردن vCenter Server به View Administrator
کار بعدی که در جهت پیکربندی View باید انجام دهید ایجاد ارتباط بین View Administrator و vCenter Server می باشد:
- در صفحه اصلی View Administrator، گزینه View Configuration را باز کنید(1)، Servers را انتخاب نمایید(2). در صفحه Server مطمئن شوید که در تب vCenter Servers قرار دارید(3)، بر روی دکمه Add… کلیک نمایید(4).
- صفحه vCenter Server Information برای شما نمایش داده می شود:
- در قسمت Server address (5) آدرس مربوط به vCenter سرور را تایپ نمایید. در مثال تستی ما آدرس pvolab.com می باشد.
- در قسمت Username(6) یوزرنیم vCenter را تایپ کرده و در ادامه پسوردی که برای این اکانت درنظر گرفته اید را تایپ نمایید(7). در این مثال اکانت administrator مورد استفاده قرار گرفته است. هرچند که ممکن است شما بخواهید اکانتی ویژه برای این منظور ایجاد نمایید.
- صفحه اخطاری ظاهر می شود که حاوی پیغام Invalid Certificate Detected می باشد.
- بر روی View Certificate… کلیک نمایید(8). حال اطلاعاتی مربوط به Certificate نمایش داده می شود.
- دکمه Accept را بزنید(9).
- در صفحه بعدی بخش View Composer Setting را مشاهده میکنید.
- سه انتخاب برای تنظیم View Composer دارید: اولی از View Composer استفاده نمیکنید، دومی View Composer بر روی همان سروری نصب شده که vCenter بر روی آن قرار دارد و سومی یک سرور standalone برای View Composer در نظر گرفته اید.
- در محیط تستی ما، View Composer به صورت Standalone بر روی یک سرور مجزا نصب شده است. پس گزینه Standalone View Composer Server را انتخاب میکنیم (10).
- در مرحله بعدی باید اطلاعات View Composer سرور را وارد نمایید. در قسمت Server address نام سرور View Composer را تایپ کنید. در محیط آزمایشی ما اسم سرور hzn7-cmp.pvolab.com می باشد. در قسمت های بعدی یوزرنیم و پسورد را وارد نمایید.
- وقتی اطلاعات را وارد کردید دکمه Next> را بزنید.
- وقتی vCenter server را اضافه میکنید دوباره پیغامی مبنی بر invalid certificate Detected دریافت خواهید کرد:
- دکمه View Certificate… را بزنید(14). صفحه Certificate Information ظاهر می شود.
- دکمه Accept را بزنید.(15) صفحه تنظیمات View Composer Domain نشان داده می شود.
- بر روی دکمه Add… کلیک کنید(16). تنظیمات مربوط به Add Domain را مشاهده خواهید کرد.
- در فیلد Full domain name نام دامین خود را وارد نمایید. برای این مثال com می باشد. در قسمت user name شما باید یوزری را وارد نمایید که قابلیت ایجاد کردن و یا پاک کردن کامپیوتر آبجکت را در اکتیودایرکتوری داشته باشد. در مثال ما اکانت administrator چنین کارهایی را می تواند انجام دهد.
- در انتها پسورد مربوط به این اکانت را وارد نمایید.
- وقتی اطلاعات را وارد کردید دکمه OK را بزنید.
- حال به صفحه View Composer Domains باز می گردید.
- بر روی دکمه Next کلیک کنید.
- صفحه تنظیمات مربوط به storage نمایان می شود. برای تنظیم دو قسمت اصلی وجود دارد. اولین قسمت تنظیمات مربوط به reclaim کردن دیسک مربوط به دسکتاپ مجازی می باشد. اگر این قسمت را انتخاب کنید دیسک های ماشین مجازی با حالت space-efficient پیکیربندی می شود. ( به صورت بهینه مورد استفاده قرار میگیرند) اجازه داده میشود که برای هر دسکتاپ فضای استفاده نشده reclaim گردد.
- انتخاب بعدی پیکربندی Storage Accelerator می باشد. این قابلیت سبب می شود یک مقدار مشخصی از مموری هاست بتواند بعنوان یک read cache استفاده شود .همین امر سبب کاهش سربارهای استورج مورد استفاده به صورت اشتراکی و یا لوکال ماشین های مجازی می شود.
- به صورت پیش فرض بر روی 1 GB مموری برای هر سرور تنظیم شده است و می تواند تا 2 GB بر روی هر سرور افزایش پیدا کند یا جایگزین شود. اگر تیک گزینه Show all hosts را بزنید، می توانید به صورت مجزا برای هر هاست انتخاب کرده و تنظیمات cache size بر روی هر هاست سرور متفاوت باشد.
- در این مثال ما گزینه Reclaim VM disk space را فعال کرده و Enable View Storage Accelerator را انتخاب کرده ایم.
- بر روی دکمه Next> کلیک نمایید.
- همه چیز آماده و حاضر است.
- در انتها دکمه Finish را بزنید تا پیکربندی نهایی گردد. به صفحه View Administrator باز می گردید، مشاهده میکنید که vCenter به تنظیمات اضافه گردیده است.
آموزش نصب و پیکربندی Horizon View – بخش اول – پیش نیازها
آموزش نصب و پیکربندی Horizon View – بخش دوم – نصب View Composer
آموزش نصب و پیکربندی Horizon View – بخش سوم – نصب View Composer
آموزش نصب و پیکربندی Horizon View – بخش چهارم – نصب View Connection سرور
آموزش نصب و پیکربندی Horizon View – بخش ششم : تنظیم و پیکربندی دیتابیس View Events