EC-Council CSA – Certified SOC Analyst

دوره (ECSA (EC-Council CSA – Certified SOC Analyst به مرحله تحلیلی هک قانونمند توجه می‌کند. دوره CEH، ابزارها و روش‌های هک را توضیح می‌دهد اما در دوره ECSA، نحوه تحلیل خروجی‌های این ابزارها و روش‌های آن شرح داده می‌شود. با استفاده از روش‌ها و تکنیک‌های تست نفوذ، دوره CSA – Certified SOC Analyst به شما کمک می‌کند تا ارزیابی‌های عمیق‌تری بر روی امنیت انجام دهید. بنابراین کمک زیادی به دریافت مدرک LPT، می‌کند. هدف از دوره تحلیلگر مرکز عملیات امنیت ECSA، افزایش تجربه متخصصان امنیتی با استفاده از تحلیل خروجی تست‌های آنها است. در این دوره به شما مفاهیم پیشرفته تست نفوذ برروی انواع از سیستم عامل ها، روترها و سوییچ ها،انواع از فایروال ها، انواع سنسور های امنیتی، شبکه های وایرلس، مفاهیم پیشرفته تست نفوذ برروی وب سرورها و غیره آموزش داده میشود.

لینک دانلود دوره آموزشی تحلیلگر مرکز عملیات امنیت EC-Council CSA – Certified SOC Analyst 2022


حجم: 16.8 گیگابایت

دانلود – Video – بخش اول
دانلود – Video – بخش دوم
دانلود – Video – بخش سوم
دانلود – Video – بخش چهارم
دانلود – Video – بخش پنجم
دانلود – Video – بخش ششم
دانلود – Video – بخش هفتم
دانلود – Video – بخش هشتم
دانلود – Video – بخش نهم
دانلود – Video – بخش دهم
دانلود – Video – بخش یازدهم

دانلود – LAB – بخش اول
دانلود – LAB – بخش دوم
دانلود – LAB – بخش سوم
دانلود – LAB – بخش چهارم
دانلود – LAB – بخش پنجم
دانلود – LAB – بخش ششم
دانلود – LAB – بخش هفتم

رمز فايل:

Date: 2022
Price: $1,759
Exam Code: 312-39
Publisher: EC-Council
Format: Video+Lab File

Course Description

The Certified SOC Analyst (CSA) program is the first step to joining a security operations center (SOC). It is engineered for current and aspiring Tier I and Tier II SOC analysts to achieve proficiency in performing entry-level and intermediate-level operations.

CSA is a training and credentialing program that helps the candidate acquire trending and in-demand technical skills through instruction by some of the most experienced trainers in the industry. The program focuses on creating new career opportunities through extensive, meticulous knowledge with enhanced level capabilities for dynamically contributing to a SOC team. Being an intense 3-day program, it thoroughly covers the fundamentals of SOC operations, before relaying the knowledge of log management and correlation, SIEM deployment, advanced incident detection, and incident response. Additionally, the candidate will learn to manage various SOC processes and collaborate with CSIRT at the time of need.

Course Outline CSA – Certified SOC Analyst

  • Module 01 – Security Operations and Management
  • Module 02: Understanding Cyber Threats, IoCs, and Attack Methodology
  • Module 03: Incidents, Events, and Logging
  • Module 04: Incident Detection with Security Information and Event Management (SIEM)
  • Module 05: Enhanced Incident Detection with Threat Intelligence
  • Module 06: Incident Response
EC-CouncilECSAECSA Training courseECSA چیست؟ای سی کانسیلای سی کانسیل ECSAدانلود ECSAدانلود ای سی کانسیلدانلود دوره امنیت ECSAدانلود دوره امنیت ECSA v10دوره آموزشی ecsaدوره ای سی کانسیلدوره تحلیلگر مرکز عملیات امنیت ECSAمدرک ECSAمدرک ای سی کانسیل
Comments (4)
Add Comment
  • علیرضا

    برای بعضی از لینک ها فایلی وجود ندارد

    • technet24

      مجدد بررسی کنید.

  • alexander

    like for share this post

  • hablo

    thanks for share