آموزش انتقال تصویر بدون IP استاتیک به وسیله DDNS

آیا شما نیز تا به حال برای انتقال تصویر یا هر چیز دیگری با مشکل IP  ثابت یا همان IP Static  برخورد کرده اید ؟ . پس برای یک بار هم که شده نام DDNS  به گوشتان خورده است. و در به در دنبال راه حلی برای استفاده از DDNS  روی دستگاه های DVR و  NVR  و دوربن های مداربسته تحت شبکه بوده اید .  اگر این طور است پس تا پایان این مقاله با ما باشید.

DDNS  چیست؟

DDNS مخفف این چهار کلمه است : (dynamic domain name system ) ارائه دهندگان اینترنت و یا همان ISP ها به تمام کاربرانشان یک آی پی داینامیک که از جنس اعداد است اختصاص می دهند که در حالت عادی به صورت DHCP  بوده و هر بار بعد از خاموش و روشن کردن مودم به صورت خودکار از طرف ISP  یک شناسه دریافت می کنند و حال کار DDNS  و سرویس  دهندگان این خدمت این است که این شناسه شما را به یک حالت ثابت تبدیل کنند.

حال ببینیم DDNS  ها چگونه کار می کنند؟

سرویس دهندگان DDNS  به این نحو عمل می کنند که شناسه متغیر شما را ریافت کرده و به یک نام و نشانی اینترنتی با حروف تبدیل کرده و این امکان را به شما می دهند که دیگر با شناسه خودتان مستقیم به دستگاه DVR  متصل بشوید. لطفا به تصویر زیر با دقت نگاه کنید و بعد توضیحات زیر تصویر را بخوانید تا برایتان روشن بشود که دقیقا کاری که DDNS  ها می کنند چیست .

DDNS working theory chart

1. شناسه اینترنتی شما یا همان آی پی به فرض  183.13.182.196 است
2. حالا اکانت ما در سایت با نشانی pishtaz13.ddns.net  شناسه  183.13.182.196 را دریافت می کند.
3. حال شناسه IP  دامین اینترنتی pishtaz13.ddns.net  برابر با 183.13.182.196 است.
4. پس ما اکانتی و نشانی ای که در سایت DDNS  دریافت کردیم را به عنوان شناسه ثابتمان به کار می گیریم
5. از این پس اطلاعاتمان را با pishtaz13.ddns.net  دریافت می کنیم
6. حال مودم ما خاموش و روشن می شود و IP  مودم ما تغییر می کند
7. آی پی جدید ما برابراست با 58.60.3.93
8. حالا IP دامین ما در سرویس DDNS  برابر است با 58.60.3.93
9. از این به بعد با هر بار تغییر اطلاعات IP  جدید ما با نام دامینمان در سرویس DDNS برابر است.
10. حال شما می توانید با pishtaz13.ddns.net  به دستگاه مورد نظرتان متصل شوید.

این نکته را فراموش نکنید که از این به بعد سیستم به صورت خودکار بعد از هر بار تغییر آی پی ، آی پی جدید را برای اتصال به سرویس DDNS  معرفی می کند.

چگونه از سرویس رایگان No-IP  استفاده کنیم؟

براي استفاده از اين سرويس ها ابتدا بايد در سايت ثبت نام كرده و يك حساب كاربري ايجاد نمائيد . سپس اطلاعات مربوطه را در بخش DDNS  داخل دستگاه DVR يا NVR  و يا دوربين تحت شبكه تان وارد نمائيد تا اطلاعات شما به سرورهاي DDNS  ارسال شود و از اين پس شما بايد به IP  ثابتي كه سرور DDNS  برايتان در نظر گرفته متصل شويد تا انتقال به دستگاه شما به صورت خودكار صورت بگيرد.

1. Noip.com

پس از غير فعال شدن خدمات DynDNS  اولين سروري كه من سه سال است از آن بدون مشكل استفاده مي كنم و تا به امروز در خدماتش اختلالي به وجود نيامده همين سرويس Noip است . No-IP سرويس هاي خودش رو بدون Credit Card  ارائه ميكند . و از اين نظر يك حسن به حساب مي آيد

2. ChangeIP.com

اين سرويس فوق العاده رو هم وقتي كه داشتم دنبال سرويس CRM تو گوگل ميگشتم پيدا كردم و از چند جهت استفاده از اون به صرفه است كه بهتره خودتون بريد و امتحانش كنيد اما يكي از اين مزايا رو من براي شما بازگو مي كنم و اين مزيت هم اين هستش كه شما مي تونيد تا 7 زيردامنه دراين سايت ايجاد كنيد .

3. DNSExit.com

اين هم يكي از سرويس هاي رايگان براي استفاده در انتقال تصوير دوربين مداربسته است كه اگر سرويس هاي قبلي كند بودن مي توانيد از اين سرويس استفاده كنيد.

4. Afriad DDNS

سرويس رايگان Afriad  كه براي انتقال تصاوير دوربين مداربسته بر روي دستگاه هاي DVR ,NVR , IP Camera  و ساير سيستم هاي رايانه اي مي توانيد از آن استفاده كنيد.

5. Dyn

سرويس Dyn  نيز ديگر نيازي به معرفي ندارد چون خيلي از سرويس هاي DDNS  رايگان دنيا را ارائه مي دهد اما در سال 2012 دچار مشكلاتي در ارائه سرويس بود كه تا حدود در سال 2014 برطرف شده اند. در اولین قدم باید در سایت No-IP  ثبت نام کنیم.

No-ip free DDNS
صفحه ابتدایی را رد می کنیم و باید سه چیز را داشته باشیم

  • نام کاربری
  • پست الکترونیکی
  • رمز عبور

noip.jpg
پس از ثبت اطلاعاتتان باید ایمیلتان را فعال کنید و بر روی لینک فعالسازی که به ایمیلتان ارسال شده است کلیک نمائید. بعد از فعالسازی وارد حساب کاربریتان در سایت می شوید

ddns-login.png
بعد از ورود به اکانت باید مطابق تصویر زیر یک هاست ایجاد نمائید

No-ip new DDNS host name
در این قسمت شما باید یک نام برای هاستتان ایجاد کنید و مطابق تصویر زیر اطلاعات مورد نیاز را وارد نمائید. – نکته : در قسمت آی پی آدرس حتما آی پی متغیری را که میخواهید به آن متصل شوید وارد نمائید.

No-ip add new host
بعد از ایجاد هاست ، شما می توانید با وارد کردن نام هاست به آدرس آی پی ای که وارد کرده بودید منتقل شوید

No-ip DDNS created new host

چگونه اطلاعات مربوط به DDNS  را وارد DVR  یا NVR  کنیم ؟

بعد از اینکه ما یک اکانت DDNS  با نام  (http://uniforesecurity.ddns.net) را با موفقیت  ایجاد کردیم . اگر به این آدرس مراجعه کنید با یک صفحه سفید مواجه می شویم . بنابراین باید بر روی یک پورت معتبر مانند 80  روی دستگاه DVR  یا NVR  یکسری تنظیمات را انجام دهیم تا این مشکل برطرف گردد.
برای اینکار ابتدا وارد تنظیمات مودم می شویم  (پیش فرض کارخانه : http://192.168.1.1  نام کاربری: admin, رمز عبور : admin), بعد از ورود به داخل مدیریت به منو  “Virtual Servers” میرویم . حال IP  دستگاه که به طور پیش فرض (پیش فرض : 192.168.1.188) بود را به همراه پورت 80 وارد می کنیم و بعد از آن ذخیره می کنیم .

Port forward on TP-link router
بعد از آن باید به سراغ دستگاه برویم و در قسمت  “Network Parameters” > “DDNS Settings” , tick enable DDNS, مشخصات حساب  کاربریمان در سایت No-IP  را وارد کنیم

    • Server name: any name, e.g. www.noip.com
    • Port: 80
    • UserName: uniforesecurity (your DDNS account name)
    • Password & confirm pwd: your DDNS account password
    • Domain: your free domain, e.g. uniforesecurity.ddns.net

بعد از تکمیل این اطلاعات از هر مکانی که باشید با وارد کردن نشانی هاستی که ایجاد کرده اید مستقیما به دستگاه متصل خواهید شد.

تنظیمات DDNS  در مودم ( پیش فرض )

بعد از ایجاد اکانت DDNS, شما باید تنظیمات مودم که ما به صورت پیش فرض این مدل : TP-LINK TL-W8950N N2908 router. را انتخاب کردیم . انجام دهید
وارد تنظیمات مودم شوید .  به منو  “Advanced Setup” > “DNS” > “Dynamic DNS bookmark” بروید و Add  را بزنید

Configure DDNS on TP-link router
در اینجا باید اطلاعات اکانت کاربریتان در سایت No-IP  را وارد کنید.

– ایمیل و پسوردتان را وارد کنید.

Configure DDNS on TP-link router
3 دیدگاه
  1. محمد says

    سلام ممنون از اطلاعات خوبتان فقط عکس ها هیچ کدام به جز عکس no.ip لود نمیشن گویا پاک شدن از سرور

  2. وبمسترفا says

    ممنون
    مقاله کاربردی بود

  3. هادی says

    ممنون فقط در ریست بعدی مودم از کجا تشخیص می ده که آی پی عوض شده؟!

دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.